GAC Business Solutions
Image not available

Smart Central 2019 – in één dag inspiratie voor een jaar innovatie

Datum: Thursday 7 November 2019
Tijd: 9:30 AM - 4:15 PM
Locatie: High Tech Campus, Eindhoven

De ontwikkeling van bedrijfssoftware en procesinnovatie gaat razendsnel. Voor ons is het bijna een dagtaak om bij te blijven. Om jou dat werk te besparen, presenteren we ieder jaar op Smart Central de stand van zaken. In één dag zie je wat de nabije toekomst gaat brengen én kun je gelijk sparren over de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Op 7 november ben je van harte welkom op Smart Central 2019. De vierde editie organiseren wij wederom op de High Tech Campus in Eindhoven. Op basis van jullie input hebben we een gevarieerd programma samengesteld. Verwacht dit jaar bijvoorbeeld meer aandacht voor praktijkverhalen van klanten. 

De vertrouwde workshops en presentaties met trends en roadmaps blijven vast onderdeel van Smart Central. Binnenkort presenteren we het complete programma van de dag met daarbij de mogelijkheid om in te schrijven voor diverse workshops en deepdive sessies. 

De dag bevat genoeg inspiratie om een jaar innovatie aan te drijven. Schrijf je direct in en verzeker je van je plaats. Dat kan op www.smartcentral.nl.

Schrijf je in voor Smart Central 2019 – in één dag inspiratie voor een jaar innovatie

Chat met ons